20 ANYS SENSE ACCIDENTS EN LA FABRICA ERCROS DE TARRAGONA

20 ANYS SENSE ACCIDENTS EN LA FABRICA ERCROS DE TARRAGONA

El dia 25 de febrer el Cap del Departament de Prevenció Tècnica de la Fabrica ERCROS ell  Sr. Fernando Burgueño Iglesias va oferir una xerrada sobre Seguretat Laboral als alumnes de l’institut de l’àmbit de la Química.

La Seguretat Laboral  per la fàbrica ERCROS DE TARRAGONA es un dels pilars fonamentals del desenvolupament sostenible d’ERCROS, que té homologat un sistema de gestió e la Prevenció Laboral segons la norma OSHAS 18001 de la Seguretat i Salut en el Treball, i es basa en el compliment de forma rigorosa i metòdica de la reglamentació sobre la Prevenció de Riscos Laborals i els seus procediments internes.

Per aquests motiu el complex ERCROS de TGNA ha rebut el premi SEGURETAT 2018 que reconeix a aquells centres de producció de més de 50 treballadors que no han patit cap accident amb o sense baixa laboral.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256