25N: DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

25N: DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES

Com cada any l'institut s’ha sumat a fer visible aquesta xacra social que és la Violència Masclista. Aquest any hem demanat la col·laboració de diferents alumnes dels diversos cicles formatius i Batxillerat per implicar-los en fer visible aquesta problemàtica social.

Els alumnes de batxillerat van crear uns pòsters, que trobareu penjats a l’edifici, per visualitzar aquesta problemàtica i es van penjar les PAPALLONES DEL CANVI que s’han pintat al llarg de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. Després del pati es va llegir el manifest i cada grup classe va escriure en unes cartolines liles el seu missatge contra la violència masclista.

Des d'aquí volem agrair a tot l'alumnat i professorat que ha treballat, participat, i elaborat accions i materials per fer visible aquesta xacra social. 

Totes i Tots sumem contra la Violència MasclistaDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256