CINQUANTA ANYS DE BONA QUÍMICA A L’INSTITUT COMTE DE RIUS

CINQUANTA ANYS DE BONA QUÍMICA A L’INSTITUT COMTE DE RIUS

Tarragona és la regió industrialitzada del sud d’Europa amb el major polígon químic. Aquest teixit industrial necessita professionals versàtils, capaços de mantenir la competitivitat de les empreses, i innovadors. En aquest sentit, l’Institut Comte de Rius ofereix l’oportunitat de rebre la formació necessària per esdevenir un professional de primera línia en la indústria química.

El Comte de Rius és un centre públic docent que va ser fundat l’any 1928 i, fins a l’actualitat, porta una trajectòria històrica d’ensenyaments tècnico-professionals de qualitat, amb una gran inserció laboral i un reconeixement social dels seus titulats.

Des de sempre, el Comte de Rius ha apostat per apropar els estudis a la realitat socioeconòmica treballant conjuntament amb les empreses en l’adaptació dels nostres estudis a les necessitats reals del món del treball. Fruit d’aquesta gran experiència, els darrers anys l’Institut Comte de Rius ha estat pioner a Catalunya i a Espanya en la implantació de la formació professional dual. En la formació professional dual, l’empresa i l’institut comparteixen la formació dels alumnes. El Comte de Rius com a referent en la FP del país treballa amb prop de 300 empreses de manera habitual i té convenis de col·laboració amb les principals associacions dels sectors productius de l’entorn.

La forta aposta per vincular la nostra formació al món del treball i les íntimes aliances amb les empreses, ens ha permès consolidar-nos com a centre referent de la Formació Professional a Catalunya i a l’Estat, tant en el camp de la formació dual com per disposar d’una varietat i qualitat d’equipaments educatius semiindustrials que es poden considerar únics en el món educatiu. 

Totes aquestes accions orientades cap a la consecució dels dos objectius prioritaris dels estudis d’FP del Comte de Rius: una bona formació integral i professional i garantir la seva empleabilitat, objectius que a dia d’avui es pot dir, amb gran satisfacció, que s’assoleixen avalats per les dades. L’índex d’inserció laboral dels estudis professionals vinculats al sector químic s’aproximen al 100%.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256