COL·LABORACIÓ ENTRE DEPARTAMENTS PER FORMAR ALS ALUMNES

COL·LABORACIÓ ENTRE DEPARTAMENTS PER FORMAR ALS ALUMNES

Tots tenim clar que la instrumentació i control automàtic són elements claus en la indústria, i que cal que els nostres alumnes en tinguin nocions. La química aprofita els automatismes en digital i analògic per al control de processos. 

El passat dijous dia 26 de setembre els alumnes de 2on CFGM de Planta Química van visitar el laboratori d'automatismes de la mà del professor Tortajada, en una de les seves darreres classes al nostre centre. Van gaudir d’una classe molt pràctica, interactiva i dinàmica sobre la introducció en la instrumentació i control automàtic en el camp de la química. Per altra banda, els alumnes CFGS  d'Automatització i Robòtica Industrial van estar analitzant la importància de la química, l'aigua i els dissolvents en els automatismes de les indústries en les que molts d'ells podran treballar-hi, de la mà de la professora Ferré. 

A tots els va quedar clar que els cicles del nostre centre són multidisciplinars i interrelacionats, i que no hi ha res com compartir les experiències docents i sortir del nostre espai de confort. Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256