CURS DE PRÀCTIQUES DE BIOTECNOLOGIA

CURS DE PRÀCTIQUES DE BIOTECNOLOGIA

Durant la setmana passada el Departament de Química va organitzar un curs de formació pel professorat: "Curs de pràctiques de biotecnologia (família química)".

L'objectiu del curs va ser realitzar una clonació per restricció a nivell de CFGS, donar opcions als professors per realitzar extraccions, amplificació i clonació d’ADN de forma pràctica així com produir una proteïna a nivell de laboratori, realitzar una extracció i el seu posterior anàlisi a nivell teòric.

També actualitzar les tècniques que s'utilitzen avui en dia en una empresa i a un laboratori d'investigació de biotecnologia així com donar diferents recursos i eines al professorat del centre d’on trobar aquestes.

Al mateix temps es van donar diverses idees de gamificació d’una aula i d’una classe de biotecnologia.

Volem agrair als docents del curs Jesús Pascual  i Meritxell Notari la seva professionalitat en el desenvolupament de la formació.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256