El  Comte de Rius guardonat amb el premi de la Setmana Europa per a la Reducció de Residus

El Comte de Rius guardonat amb el premi de la Setmana Europa per a la Reducció de Residus

L’Institut Comte de Rius de Tarragona ha guanyat el primer premi, en la categoria educativa, de la Setmana Europea per a la Reducció de Residus. L’Institut ha obtingut el reconeixement gràcies a la reutilització de materials reciclats per a l’elaboració de material ortopèdic, com ara  una cadira de rodes per a persones paraplègiques amb llums i intermitents.

Aquest reconeixement reforça les línies estratègiques que el centre impulsa decididament: la responsabilització dels alumnes en relació al medi ambient, la innovació tecnològica, les noves metodologies a l’aula, que es concreten en projectes en què els alumnes desenvolupen competències com la creativitat, la iniciativa, l’autonomia, i la vessant solidària, els valors com a pilars bàsics sobre els quals construir el coneixement. A més, el projecte ha permès treballar de forma transversal en diferents línies educatives: Batxillerat, el cicle de grau mitjà d’Electromecànica de Vehicles i la Formació Professional Bàsica.

El centre, que té una llarga trajectòria, celebrarà aquest any el 90è aniversari com a centre educatiu, que coincideix amb el 50è aniversari dels estudis de formació professional de Química i amb el 20è aniversari dels estudis de Batxillerat. En aquest temps, l’institut Comte de Rius ha vist reconeguda la seva tasca educativa amb premis tan significatius com el Premi d’Ensenyament 2013, que atorga la Fundació Cercle d’Economia i Fundació Caixa de Catalunya, el Mobile Learning Award 2018 i el Premi Xavier Batlle 2018 per la Associació Catalana per a l’Excel·lència QualiCAT.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256