ELOI ESTEBANELL, EXESTUDIANT DEL COMTE DE RIUS, PREMI RECERCA JOVE

ELOI ESTEBANELL, EXESTUDIANT DEL COMTE DE RIUS, PREMI RECERCA JOVE

Eloi Estebanell va fer el Batxillerat al Comte de Rius i ara es troba estudiant Física a la Universitat de La Laguna de Tenerife, per després fer un màster a astrofísica, la seva gran passió.

Va realitzar un TDR basat en la investigació sobre sistemes de producció d’energia renovables, gratuïts i il·limitats, “Trepitjades elèctriques – Piezoelectricitat aplicada”, dedicat a la capacitat de certs materials per a produir una càrrega elèctrica en resposta a un esforç mecànic.

Ajudat pel seu tutor, Josep M. Aliaga, es va dedicar a realitzar dues maquetes per a demostrar l’aplicació d’aquests materials. Va fer un carrer peatonal on s’usava l’energia de les persones al caminar per a il·luminar la via i unes plantilles de calçat que també generaven energia al caminar.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256