Els laboratoris pels núvols

Els laboratoris pels núvols

Núria Ferré, Jordi Masip i David Villamayor del Departament de Química de  l’Institut Comte de Rius de Tarragona ens proposen:

“La innovació educativa, utilitzada com una eina més tecnològica, està present en tot el que ens envolta, canviant l’escenari social, econòmic, cultural, empresarial i també l’educatiu. I l’èxit dels projectes docents d’innovació educativa, com ara “Els laboratoris pels núvols” no depenen exclusivament de l’ús de la tecnologia com a base de tota innovació.

Des dels Laboratoris del Departament de Química de l’Institut Comte de Rius a Tarragona, s’ha fet un canvi de 360 graus en la gestió integral, utilitzant una eina molt potent que els alumnes tenen a les seves mans: els dispositius mòbils. Tot això, ha suposat canvis ens plans i programes d’estudi, els processos educatius, mitjançant l’aplicació de les TAC i les millores comunicatives i, per descomptat, la creativitat en la gestió dels laboratoris del centre educatiu, amb aprenentatges reals, competencials i aplicables en el món empresarial 4.0.

Aquest projecte exposa el treball diari i de millora contínua d’alumnes de cicles de formació de grau mitjà i superior de la família química, liderats per un equip humà que creu en el canvi amb les TAC com a eina per impulsar una millora en els resultats educatius i en la cohesió social, una formació competencial i una excel·lència en tots els seus processos.”

Visita virtual als laboratoris
Presentació utilitzada al webinar
Registre del webinarDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256