Entrevista al diari ABC - Empresa a exalumne de l'Institut Comte de Rius.

Entrevista al diari ABC - Empresa a exalumne de l'Institut Comte de Rius.

Oportunitat laboral, per a Tomás Almarcha, 30 anys, la FP Dual ha suposat l’oportunitat de trobar una bona feina que no va aconseguir després de llicenciar-se en ADE. Va estudiar Química Industrial a l'Institut Comte de Rius (Tarragona).

“Al finalitzar la universitat no vaig trobar un treball estable i vaig decidir optar per l’oferta que va oferir Repsol per a ser operador de planta química. Fou un curs de dos anys, el primer teòric i el segon en el centre de treball, una formació molt pràctica”.

Al finalitzar, Repsol el va contractar com a operador de planta química, on porta tres anys, i continua formant-se en la mateixa empresa per ser operador panelista. Amb la seva experiència, creu que a Espanya “ens ensenyen que el camí normal a seguir per obtenir èxit és la universitat. La gent ha de conèixer els cursos i entendre que la FP no és un pas enrere sinó tot el contrari, et dona experiència”.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256