FIRA DE MOBILITAT SOSTENIBLE AL COMTE DE RIUS

FIRA DE MOBILITAT SOSTENIBLE AL COMTE DE RIUS

Què fas divendres a l'hora del pati? Participa a la  primera Fira de Mobilitat Sostenible de l'Institut Comte de Rius. Estem en Emergència climàtica. Dins de les accions del #FridaysforFuture el nostre institut vol crear algunes accions per a protegir el planeta. T'hi apuntes? 

Si vols compartir vehicle, tant si l'ofereixes com si en busques, el divendres a l'hora del pati, identifica el teu lloc d'origen al pati. Parla amb altres alumnes que estan a la  mateixa ubicació, a veure si els horaris us coincideixen. Pacta condicions, i comparteix! Posarem a la teva disposició apps per a compartir vehicle, i horaris del Transport públic que arriba al nostre campus.

Tota la informació a un sol CLIC o copiant al teu navegador https://springcomtederius.blogspot.com/2019/09/fira-de-mobilitat-sostenible.html

PATI: 11 a 11.30 h i de 18 a 18.30hDepartament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256