GIMCANA PER LA IGUALTAT DE GENÈRE

GIMCANA PER LA IGUALTAT DE GENÈRE

Aquest dilluns 13 de gener l'alumnat de Química Ambiental ha dinamitzat una gimcana  per alumnes de 5è de l'Escola Pràctiques, per tal de reflexionar sobre la Igualtat de Gènere.

L'activitat s'ha realitzat al pati del Comte de Rius on han tingut lloc les diferents proves. Mentre feien aquestes proves han pogut visitar el taller d'Electromecànica de Vehicles Automòbils. Des d'aquí els volem agrair la seva col·laboració.

Per finalitzar la gimcana, ens hem reunit a la pista de futbol on hem esmorzat conjuntament i  hem reflexionat sobre les diferents proves que s'han dut a terme, veient de manera clara que la igualtat l'hem de treballar entre totes i tots perquè sigui possible.

Aquesta activitat s'emmarca dins el programa d'Educació per la Pau de l'Ajuntament de Tarragona i aquest any es centra en la Igualtat de Gènere.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256