Nova trobada del Comte de Rius amb l'institut alemany BBS Buxtehude!

Nova trobada del Comte de Rius amb l'institut alemany BBS Buxtehude!

En Narcís Almena, director del centre i l'Esther Bordas, Coordinadora de Mobilitat Internacional, han visitat durant 2 dies l'institut BBS Buxtehude a Alemanya juntament amb representants d'altres 4 països per tal de conèixer el seu sistema educatiu i assentar les bases per seguir col·laborant en futurs projectes de mobilitat per alumnes i professors.

Al llarg de la visita van conèixer els seus projectes d'inclusió, entre els que es troba un d'específic per a refugiats, van visitar una empresa de la zona i una universitat de ciències aplicades i encara va quedar temps per que els seus amfitrions els fessin una ruta turística i cultural per la ciutat.

Els representants del Comte de Rius, van assistir a l'entrega dels certificats Europass als alumnes de Buxtehude que van realitzar l'estada a Tarragona a inicis de curs. Durant la seva presentació van explicar l'experiència viscuda.

Moltes gràcies al professorat, direcció i alumnat de Buxtehude per la invitació i la fantàstica rebuda! Us esperem aviat per Tarragona!Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256