PRESENTS ALS PROTOIFEST 2019

PRESENTS ALS PROTOIFEST 2019

La setmana passada va tenir lloc el primer PROTOIFEST’19 a l’Espai Bital de Barcelona, el festival de la innovació i l’emprenedoria a nivell de tota Catalunya on es van reunir 200 alumnes i 50 professors de diferents indrets del territori organitzat per la Xarxa d’Emprenedoria del Departament d’Ensenyament.

Va ser una experiència motivadora per l’alumnat assistent, on es va  promoure la creativitat, el pensament crític,  l’intercanvi d’idees i maneres de fer. Van realitzar una visió de futur mitjançant la metodologia Desing Thinking, donant solució a un repte plantejat i prototipant la idea.

 En aquesta makerfest només hi podíem assistir 3 alumnes i un professor/a de cada institut, així doncs hi va assistir un alumne de segon de Mecanització, l’Antonio Martos, un alumne de Sistemes de Telecomunicació i Informàtics Angel Antonio López i un alumne d’Automatització i Robòtica Industrial, Kristyan Tonev.  Agrair-los des d’aquí la seva predisposició, motivació,  actitud proactiva i de respecte mostrada durant l’esdeveniment.

En aquesta jornada es va treballar el prototipatge en un dia ple de creativitat on fer es van fer realitat les idees plantejades a través dels prototips i la seva validació. A les fotos podreu veure els dos prototips creats per l’alumnat del nostre centre.

Salut i projectes!Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256