PROJECTE A AUTOMOCIÓ: MONGOLRALLY

PROJECTE A AUTOMOCIÓ: MONGOLRALLY

Aquest any, l'alumnat i el professorat del departament d'automoció realitzaran la preparació d' un vehicle que participarà en una aventura solidaria que finalitza a Mongòlia. Aquesta s'anomena Mongolrally i consisteix en realitzar un total de 15000 km de carreteres, camins i deserts fins arribar a meta amb un vehicle de 1200 cc de motor com a màxim. A més a més, si el vehicle aguanta i els pilots estan animats, la idea inicial es tornar amb el vehicle circulant, realitzant un total de 30000 km.

L'alumnat realitzarà diferents pràctiques revisant i reparant els sistemes elèctrics, hidràulics i mecànics del vehicle que ha estat batejat com a CARLOTA,  un Skoda Fabia adquirit en una subhasta per els impulsors del projecte. De moment, estan buscant espònsors per poder obtenir els recanvis necessaris per poder acabar la seva equipació.

El rally començarà el 21 de Juliol a la República Checa i s’ha d’acabar entre el 14 d’Agost i el 16 de setembre.

Us deixem un link amb un vídeo perquè pugueu tenir mes informació sobre el Mongolrally.

https://www.youtube.com/watch?v=3HWWzkViBj4Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256