ELS ALUMNES DE PLANTA QUÍMICA I FPB REVISEN ELS LABORATORIS

ELS ALUMNES DE PLANTA QUÍMICA I FPB REVISEN ELS LABORATORIS

Als laboratoris docents del Departament de Química, anualment s'hi realitzen tasques d'inspecció i manteniment de les instal·lacions. Durant el mes de febrer, els alumnes de cicle de formació de grau mitjà de 2on de planta química, van revisar les instal·lacions d'aigua, control de gasos, sistemes d'emergències i seguretat i el sistema elèctric de totes les instal·lacions.

Va ser una activitat de Coeducació, els companys de la FP Bàsica d'electricitat i electrònica, els van ajudar en la seva àrea. A part dels caps de manteniment dels Laboratoris i el Cap de Departament, es va comptar amb la presència del Coordinador de Prevenció de Riscos Laborals del Centre. Aquesta activitat, suposa millores en els protocols i les actuacions de manteniment dels laboratoris del centre.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256