SANT JOAN BOSCO - ACTIVITATS

SANT JOAN BOSCO - ACTIVITATS

Xerrada Reptes mediambientals a BASF

El dilluns 28 de gener, va tenir lloc la xerrada dels reptes mediambientals a BASF a càrrec de la Judith Bonet ( Sustainability Manager). Els alumnes van conèixer les accions de millora que estan portant a terme per fer una química sostenible.

Dia Escolar de la No Violència i la Pau

Avui dimecres ha tingut lloc al Palau de Fira i Congressos de Tarragona l'acte de celebració del DENIP amb el lema: Celebrem la Diversitat, la diferència ens enriqueix, el respecte ens uneix. Hem gaudit de diverses actuacions musicals i vídeos de totes les trobades i intercanvis entre l'alumnat que forma part dels diferents centres educatius de la xarxa d'Educació per la Pau de la ciutat de Tarragona. Aquest any el cartell del DENIP porta la imatge que els alumnes de Química Ambiental van crear per rebre l'alumnat de l'Escola Pràctiques el passat mes de desembre.

Professions de futur

Avui dimecres els alumnes de 1r de Batxillerat han assistit al taller sobre Professions de futur impartit pel centre d'estudis superiors de màrqueting ESIC.

Parlar en públic

Avui dimecres els alumnes de 2n de Batxillerat han assistit al taller sobre Parlar en públic impartit pel centre d'estudis superiors de màrqueting ESIC.

Taller d'esferificació de sabors alimentaris

Avui dimecres els alumnes de 1r d'operacions de laboratori han treballat la seva faceta més creativa a la cuina. Han experimentat i creat tapes com la d'emulsió de formatge grec amb perles de maracuyà i pera. Per llepar-se els dits!

Presentació dels estudis de la URV

En el marc de la setmana de Sant Joan Bosco els alumnes de 1r de Batxillerat han gaudit d'una xarrada on la URV els ha mostrat els estudis que hi poden cursar.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256