SORTIDA DELS ALUMNES DE ME, STI I FPB A ABERTIS I MNACTEC

SORTIDA DELS ALUMNES DE ME, STI I FPB A ABERTIS I MNACTEC

El passat dimecres 5 de febrer els alumnes de 2n de ME,  2n de STI i 2n de FP Bàsica van visitar durant el matí el Centre de Control d'Autopistes que la empresa Abertis té ubicat a prop de la ciutat de Granollers. 

Durant la visita ens van explicar les tasques per la seguretat dels usuaris de les autopistes i túnels i vam poder veure el Centre de Control Viari. A continuació van fer-nos dos presentacions tècniques relacionades amb tècniques de comptatge de vehicles per determinar la velocitat mitja i distància entre ells i sobre la tecnologia de xarxes WAN i LAN que disposen. Per acabar vam visitar el Centre de Control de Manteniment d'equips on vam veure exemples reals d'averies de dispositius de pista (com ara panells lluminosos d'informació del tràfic), com es notifiquen automàticament i com es resolen. 

A la tarda vam visitar el mNACTEC de Terrassa. La visita es va centrar en l'historia de l'ordinador, exposició gairebé única a Europa, on s'exposen cronològicament des de els primers dispositius de càlcul, primerament mecànic, passant per tota l'evolució de les maquines electròniques fins als nostres dies.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256