Taller Lean Manufacturing

Taller Lean Manufacturing

Dimarts 28 de novembre, els alumnes del CFGS Química Industrial BASF han participat en un divertit, interessant i educatiu taller sobre Lean Manufacturing, a càrrec de l’empresa BASF.

Però... què és el Lean Manufacturing?

Lean Manufacturing (o producció sense deixalles) és un model de gestió enfocat a poder lliurar el màxim valor als clients, utilitzant els mínims recursos necessaris. Eliminant el malbaratament, millora la qualitat i es redueix el temps de producció i el cost.

El concepte Lean Manufacturing està basat en eines d’anàlisi japoneses, com ara la producció kanban, els processos poka yoke, la filosofia Monozukuri o l’àrea de valor genba. Conceptes molt interessants de gestió que estan en auge a la indústria moderna.

Tots aquests conceptes s’han treballat al taller mitjançant peces de Lego ® com a matèries primeres, intermèdies i finals d’un procés d’una planta química.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
Bureau Veritas
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256