TALLER LEAN MANUFACTURING

TALLER LEAN MANUFACTURING

Durant els últims dies de classe, els alumnes de 1r CFGS Química Industrial dels grups B3 i C han participat en un divertit, interessant i educatiu taller amb peces de Lego® sobre Lean Manufacturing, a càrrec de la Cristina Bustamante.

El Lean Manufacturing (o producció sense deixalles) és un model de gestió enfocat a poder lliurar el màxim valor als clients, utilitzant els mínims recursos necessaris. Lluitant per eliminar les 8 causes del malbaratament, per millorar la qualitat i reduir el temps de producció i el cost.

El concepte Lean Manufacturing està basat en eines d’anàlisi japoneses, com ara la producció kanban, els processos poka yoke, conceptes treballats a la UF1 del Mòdul 1 d’organització i gestió en indústries químiques.

Només ens queda engrescar-vos a fer aquesta activitat amb els vostres alumnes l’any vinent!Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256