UN OCTUBRE AMB MOLTES NOVETATS A LA BIBLIOTECA!

UN OCTUBRE AMB MOLTES NOVETATS A LA BIBLIOTECA!

Benllegit i benllegida!

Aquest mes d'octubre encetem diverses novetats de gestió i organitzatives a la Biblioteca. Cada mes ens feu suggeriments a la bústia i ens encanta. Sempre hem pensat que la biblioteca és un espai d'oportunitats en la que podem, entre tots, millorar i créixer.

Hem creat un espai nou en el que posem a la teva disposició el catàleg que anem actualitzant de la biblioteca. Ens l'heu demanat en paper, i el teniu a la taula del professor per a consultar. Ens l'he demanat consultable on-line i el tenim al bloc.

Adquisicions. Recordeu que podeu demanar des del full de suggeriments volums amb la referència bibliogràfica concreta. Dins de les nostres possibilitats els anirem adquirint. Podeu contactar a través del Bloc o també per correu electrònic al correu de la Biblioteca Comte de Rius <bibliotecacomtederius@gmail.com>

Hem actualitzat el servei de préstec, tant l'horari com el servei per a poder-ho sol·licitar on-line. Et recordem que si no pots venir a les hores de préstec, només ens has d'enviar un correu electrònic, o omplir un formulari, i ho gestionarem per a facilitar-te sempre l'adquisició de volums. 

A més a més, hem fet un canvi dels espais per a poder treballar amb els ordinadors de forma més fàcil. Intentarem ampliar l'espai que tenim, reordenant-lo.

I tot això ho fem perquè: et llegim! Gràcies per sentir-te a gust en l'espai de la Biblioteca

ET DEIXEM TOTES AQUESTES NOVETATS EN EL VÍDEO DEL NOSTRE CANAL YOUTUBE https://youtu.be/r0ndg_TTEEE  Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256