Visita a Chapeau Vert- Ecologic Dome

Visita a Chapeau Vert- Ecologic Dome

Els alumnes del cicle de Projectes d'Edificació vam realitzar una sortida, el dijous dia 5 d'abril, per visitar els habitatges de mostra que té Chapeau Vert als terrenys de l'Institut  d'Horticultura i Jardineria de Reus.

Chapeau Vert es dedica a impulsar el desenvolupament, la fabricació i la comercialització d'un hàbitat multifuncional, ecològic i respectuós amb el medi ambient.

El seu dissenyador, Patrick Debenath ens va fer una exposició molt acurada, documentada, agradable i interessant sobre el producte. 

Es tracta d'una estructura ecològica en forma de cúpula, econòmica, amb un aïllament excepcional que garanteix una gran eficiència energètica i una calidesa que vénen donades per materials naturals com la fusta i el suro.

Agraïm a l'equip de Chapeau Vert el bon tracte i les facilitats oferides per realitzar la nostra visita." Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256