Visita a la Biblioteca Pública

Visita a la Biblioteca Pública

El passat dijous 5 d’abril els alumnes de primer de Batxillerat van fer una visita guiada a la Biblioteca Pública de Tarragona amb un itinerari específic  adaptat  a la seva edat i als seus estudis.  Al llarg de la visita van poder conèixer de la mà d’una de les tècniques de la Biblioteca l’espai i els múltiples serveis que ofereix.  Al final de la visita van poder fer-se cada alumne el carnet d’usuari. 

Les diverses informacions rebudes i les activitats que van realitzar els van permetre conèixer el fons i els catàlegs: llibres tècnics i especialitzats, novel·les, còmics, música i cinema,  fons de la secció local, lectures obligatoris,  material de reforç per preparar les P.A.U. Van poder igualment saber quines activitats s’hi ofereixen (xerrades, clubs de lectura, tallers, etc).

Es va complir amb escreix l’objectiu  perseguit, facilitar la preparació del Treball de Recerca i el reforç pels seus  estudis!!!Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256