XVII JORNADA DE QUALITAT A L’ENSENYAMENT

XVII JORNADA DE QUALITAT A L’ENSENYAMENT

El passat dijous 7 de novembre va tenir lloc XVII Jornada  de Qualitat a l'ensenyament al Campus UAB. Va ser organitzada pel projecte de qualitat i millora contínua (PqiMC) del Departament d'Educació i va reunir 750 professors de diferents indrets del territori .

El programa d’aquesta XVII Jornada de Qualitat a l'Ensenyament va pretendre posar el focus en la importància que té la gestió del talent, en tant que les organitzacions siguin capaces de desenvolupar estratègies per detectar, atreure, gestionar i retenir les persones que en són dipositàries per tal de reconèixer-les, apoderar-les, distribuir el lideratge i facilitar l'èxit dels projectes. L'objectiu és que els i les nostres alumnes aconsegueixin resultats excel·lents, que siguin sostenibles en el temps i capaços de transformar-nos en una societat més equitativa, justa i respectuosa, tant amb l’entorn com entre nosaltres mateixos.

L'institut Comte de Rius va estar present per compartir les bones pràctiques de la FP Dual i la FP Bàsica amb altres centres educatius de Catalunya.Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256