Actualitat

Xerrada Història de l’Art BAT

Xerrada Història de l’Art BAT

Des del departament de Ciències Socials s'ha organitzat una xerrada per als alumnes d'Història de l'Art de Batxillerat sobre la pintura durant el Romànic, de la mà de la historiadora

Simulacre d’evacuació Comte de Rius

Simulacre d’evacuació Comte de Rius

El nivell de seguretat d’un país depèn en gran mesura del seu nivell de vida, del seu nivell cultural i és proporcional a la pròpia exigència de la societat.

Programa Smile

Programa Smile

L'Institut Comte de Rius, compromès a impulsar l'ús de les llengües estrangeres en les seves aules, com cada curs està participant en el programa SMiLE, programa de col·laboració entre la Universitat Rovira i Virgili i centres educatius de primària i secundària de Tarragona i Reus.

L'Oficina Jove s'apropa a la FPB

L'Oficina Jove s'apropa a la FPB

El passat 15 de novembre els Tècnics de l'Oficina Jove de l'Ajuntament de Tarragona i l'Espai Kesse van passar una bona...

'Eines' al Comte de Rius

'Eines' al Comte de Rius

El programa de ràdio Eines, de Tarragona Ràdio, avui en directe des del departament d'Electromecànica de Vehicles al Comte de Rius.

Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
Bureau Veritas
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256