Localització i Entorn

El Tarragonés és un dels motors de desenvolupament i progrés més importants de Catalunya. El teixit industrial de Tarragona, juntament amb el seu sector turístic, i un clima mediterrani excepcional, juguen un paper molt important en el desenvolupament econòmic de la província, així com en el futur dels nostres estudiants.

L’institut Comte de Rius es troba situat al carrer Marcel·lí Domingo, a la zona del Campus Sescelades. Es tracta d’una zona privilegiada, amb bons accessos i allunyada del centre de la ciutat, amb un ambient estudiantil perfecte perquè els nostres alumnes es trobin a gust.

El nostre institut compta amb una oferta d’estudis de batxillerat i formació professional que, donat l’entorn industrial de Tarragona i la seva situació econòmica, poden obrir als estudiants un gran ventall d’oportunitats per al seu futur acadèmic i professional.

Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat