ESTADA A ALEMANYA 9a EDICIÓ CFGS QI BASF

ESTADA A ALEMANYA 9a EDICIÓ CFGS QI BASF

Els alumnes DUALS de la 9a edició del Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) de Química Industrial de BASF estan realitzant una estada de 5 setmanes a BASF Ludwigshafen, ubicada a Alemanya. Aquesta estada forma part del programa de formació dual de #BASF, que combina la teoria i la pràctica a l'institut Comte de Rius.

Durant la seva estada, els alumnes tindran l'oportunitat d'immersió en l'entorn laboral i industrial de #BASF, una de les empreses químiques més importants del món.

Aquesta experiència a #BASF Ludwigshafen ofereix als alumnes una oportunitat única de desenvolupar habilitats tècniques, conèixer les últimes tecnologies i aprofundir en els coneixements adquirits a l'institut Comte de Rius.

Aquesta oportunitat de realitzar una estada a #BASF Ludwigshafen és un gran avantatge per als alumnes DUALS de CFGS de Química Industrial, ja que els ofereix una experiència única i enriquidora per a la seva futura carrera professional a Alemanya.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
877 44 98 98
iescomtederius@xtec.cat