FP CHALLENGE TARRAGONA

FP CHALLENGE TARRAGONA

El passat 12 d'abril l'Institut Comte de Rius va organitzar (juntament amb els instituts Vidal i Barraquer, Cal·lípolis, Pere Martell i amb la participació de Tarragona Impulsa i la URV) la jornada FP Challenge Tarragona ciutat amb la participació de més d'una seixantena d'alumnes de Cicles Formatius de grau mitjà i de grau superior de tots els centres educatius esmentats.

L'acte, una hackathon territorial impulsada per l'àrea EmprènFP del Departament d'Educació que compta amb la presència de tots els coordinadors d'Emprenedoria dels centres tarragonins, va tenir lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. L'alumnat es va dividir en grups per realitzar un treball col·laboratiu, idear i presentar una proposta de valor ràpida als diferents reptes plantejats. Els reptes eren relacionats amb com poder combatre les onades de calor i els problemes de salut mental en joves. Un cop plantejats, es va donar un temps a l’alumnat per trobar solucions i presentar-les davant el jurat.

Des de l'Institut Comte de Rius hi varen prendre part com a shackers (dinamitzadors dels grups) les professores de FOL Genoveva Gil i Alícia Sabater (Cap de Departament de FOL) així com el coordinador d'Emprenedoria, el professor Àlex Revelles; i com a jurat hi va participar el professor Josep M. Vallvé, d'Electricitat i Electrònica i FOL.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat