PARTICIPACIÓ A LES 24 HORES DE LA INNOVACIÓ BARCELONA

PARTICIPACIÓ A LES 24 HORES DE LA INNOVACIÓ BARCELONA

El passat 15 i 16 de març l'Institut Comte de Rius va participar en les dues modalitats de l’esdeveniment 24 hores de la innovació Barcelona organitzat i finançat pel Departament d'Educació i per CaixaBank Dualitza per aprofitar el talent de la FP a l'empresa.

Hi havia dues modalitats, l’opció presencial que es va realitzar al Design Hub Barcelona i l’opció School Hub. Al nostre centre vam tenir un equip a Barcelona i 4 equips multicisciplinars a l'opció School Hub.

L’alumnat que es trobava a Barcelona va exposar en directe les solucions als seus reptes i finalment es van publicar els finalistes dels reptes resolts als centres i el grup 3 del Comte de Rius va quedar classificat entre els 24 millors.Esdeveniments com aquests serveixen per donar a conèixer el talent que hi ha als centres de Formació professional i desenvolupar la implicació, capacitat d’innovació, treball en equip i moltes d'altres habilitats que requereixen les empreses.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat