SORTIDA ALUMNAT STI

SORTIDA ALUMNAT STI

El passat dilluns 19 de febrer, el cicle formatiu de grau superior de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtica va realitzar una sortida a la antena de telecomunicacions situada a la Pobla de Montornès.

Aquesta interessant visita va ser possible gràcies a la col·laboració de l'empresa "Aquí Wifi", propietària de l'antena objecte de la nostra inspecció. Un aspecte destacat d'aquesta experiència va ser la participació activa de l'alumne Yeray Bermejo, estudiant de primer de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtica i membre de la plantilla de l'empresa familiar "Aquí WIFI".

Durant la visita, Yeray Bermejo va assumir el paper d'informant i va compartir amb el grup tot el coneixement relatiu al funcionament de l'antena, detallant les seves característiques tècniques i operacionals. Aquesta perspectiva pràctica i directa d'una persona vinculada tant a la formació acadèmica com al món laboral va enriquir significativament la nostra comprensió de l'antena de telecomunicacions i dels processos associats.

Així doncs, aquesta sortida va oferir als estudiants una oportunitat excepcional per connectar la teoria apresa a l'aula amb la realitat dels sistemes de telecomunicacions i informàtica.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat