XERRADA "TECNOLOGIES DE L'HIDROGEN"

XERRADA "TECNOLOGIES DE L'HIDROGEN"

El dimecres 16 de març del 2023 els alumnes de segon del cicle formatiu de Química Industrial van participar a la xerrada sobre les Tecnologies de l’hidrogen que el Sr Javier Garbín, Tècnic de Recursos Energètics de l'empresa Repsol al Complex de Tarragona, va realitzar a la Sala d'actes de l’Institut. Abans de la xerrada, els alumnes van confeccionar una llista de preguntes sobre l’hidrogen, producció, emmagatzematge, seguretat, projectes d’hidrogen al complex químic de Tarragona, perquè el ponent pogués ajustar la seva exposició a les preocupacions dels alumnes per aquesta revolució energètica.

Aquesta exposició, permet difondre entre l’alumnat els continguts treballats dintre del projecte d'Innovació educativa, Producción de Hidrógeno verde por Electrólisis (HELEC), del Ministerio de Educación y Formación Profesional.Ministerio Educación
Departament ensenyament
Ministerio educación cultura y deporte
SOC Departament Empresa i Educació
Premi ensenyament
QualiCAT

L’Institut Comte de Rius és un centre públic docent de Tarragona. Està arrelat al territori, a l’entorn i al context social i cultural, amb un projecte educatiu propi, centrat en les persones, obert a la col·lectivitat i amb autonomia de gestió i de funcionament.

Sistema de Gestió de Qualitat Certificat Norma ISO 9001

Director: Narcís Almena

Bureau Veritas
Carrer Marcel·lí Domingo s/n
Campus Sescelades
43007 Tarragona
TARRAGONA
977 241 384
977 242 256
iescomtederius@xtec.cat